Doclogic Nieuws

Succesvolle livegang Case Management bij ACM

Autoriteit Consument & Markt (ACM) onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken is  een onafhankelijke publieke toezichthouder belast met het toezicht op de mededinging, de telecommunicatie en het consumentenrecht. Denk hierbij aan opsporen en beboeten van kartels, het nemen van besluiten over fusies en overnames in energie, telecom, post en vervoerszaken.

Waterschap Hunze & Aa’s gaat anonimiseren met oplossingen van Doclogic en DataMask

Medio februari heeft Waterschap Hunze & Aa's gekozen voor de koppeling tussen JOIN en DataMask en gaat het bestanden en e-mails anonimiseren met de software van DataMask. Met deze oplossing stapt het Waterschap af van het handmatig ijverig stiften van gevoelige gegevens. 

Eenvoudig bestanden en e-mail opslaan met JOIN - Office 365 integratie

Met de meest recente release van Decos JOIN (versie 6.26), is de integratie tussen JOIN en Office 365 gerealiseerd. Daarmee kun je direct vanuit je mailprogramma e-mail en bijlagen in JOIN opslaan. Ook kun je gemakkelijk mail opstellen en bestanden bijvoegen vanuit JOIN.

Hogere kwaliteit registraties in Decos JOIN met de Doclogic Steekproef module

Goede informatievoorziening is voor vele organisaties de basis voor een passende uitvoering van de bedrijfsprocessen. De geautomatiseerde steekproef toepassing is gebaseerd op een door Doclogic zelf ontwikkelde softwarecomponent die steekproefsgewijs geautomatiseerde kwaliteitscontrole uitvoert op registraties in Decos JOIN.

OV-bureau Groningen Drenthe geeft met migratie naar de cloud haar digitale ambities verder invulling

In de afgelopen maanden is intensief samengewerkt tussen het OV-bureau Groningen Drenthe en Doclogic om te bepalen hoe het OV-bureau het beste kan migreren naar de Cloud en invulling kan geven aan stappen voor digitaal SAMEN werken. Dit heeft geleid tot ondertekening van de overeenkomst om invulling te geven aan de digitale ambities.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: