Doclogic Nieuws

Nieuwe PDF Export tool voor JOIN bundelt bestanden uit een zaakregistratie in één PDF

De PDF Export tool is een module op JOIN die bestanden binnen een zaakregistratie in één PDF bundelt en als download aanbiedt in de browser. Raad van Stafrechtstoepassing en Jeugdbescherming (RSJ) heeft onlangs als eerste organisatie de module in gebruik genomen.

Stabiel zaaksysteem en goede documentatie vervullen belangrijke rol in het primaire proces bij RSJ

De Raad voor Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming (RSJ) ziet door advies en rechtspraak toe op een humane en rechtvaardige toepassing van sancties en jeugdbeschermingsmaatregelen. De RSJ heeft als wettelijke taken rechtspraak en advisering. In 2019 is de RSJ na het uitschrijven van een meervoudig onderhandse aanbesteding die gewonnen is door Doclogic gestart met de implementatie van Decos JOIN als Document – en Case Management oplossing.

NRGD vergroot vertrouwen Nederlandse Rechtspraak door waarborgen hoge kwaliteit forensisch deskundigen

Het Nederlands Register Gerechtelijk Deskundigen (NRGD) is in 2010 door het Ministerie van Justitie en Veiligheid in het leven geroepen om een constante kwaliteit te waarborgen van de inbreng van deskundigen in rechtszaken. 

Succesvolle livegang Case Management bij ACM

Autoriteit Consument & Markt (ACM) onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken is  een onafhankelijke publieke toezichthouder belast met het toezicht op de mededinging, de telecommunicatie en het consumentenrecht. Denk hierbij aan opsporen en beboeten van kartels, het nemen van besluiten over fusies en overnames in energie, telecom, post en vervoerszaken.

Maak kennis met de verbeterde weergave van JOIN op de tablet

Vanaf JOIN 6.19 heeft Decos Information Solutions flink wat verbeteringen aangebracht voor de weergave van JOIN Zaak & Document op een tablet. 

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: