Doclogic Nieuws

Doclogic Digital Professionals: Actief bijdragen aan uw digitale transformatie

Na diverse klantverzoeken voor langdurigere projectondersteuning voor digitaliseringsprojecten rondom Decos JOIN heeft Doclogic haar dienstverlening uitgebreid met Digital Professionals.

Bureau Architectenregister: JOIN als solide fundering voor het toekennen van de beschermde titel van architect

Bureau Architectenregister is in 1988 ontstaan en beheert het bij wet ingestelde Architectenregister. De Wet op de architectentitel zorgt ervoor dat iemand in Nederland alleen de titel stedenbouwkundige, interieurarchitect, tuin- en landschapsarchitect of architect mag voeren als hij of zij is ingeschreven in het Architectenregister.

Nieuwe PDF Export tool voor JOIN bundelt bestanden uit een zaakregistratie in één PDF

De PDF Export tool is een module op JOIN die bestanden binnen een zaakregistratie in één PDF bundelt en als download aanbiedt in de browser. Raad van Stafrechtstoepassing en Jeugdbescherming (RSJ) heeft onlangs als eerste organisatie de module in gebruik genomen.

NRGD vergroot vertrouwen Nederlandse Rechtspraak door waarborgen hoge kwaliteit forensisch deskundigen

Het Nederlands Register Gerechtelijk Deskundigen (NRGD) is in 2010 door het Ministerie van Justitie en Veiligheid in het leven geroepen om een constante kwaliteit te waarborgen van de inbreng van deskundigen in rechtszaken. 

Waterschap Vechtstromen: efficiënter werkproces door koppelingen met JOIN

Waterschap Vechtstromen en Doclogic gaan samen drie koppelingen met JOIN ontwikkelen. In de afgelopen maanden heeft Doclogic in samenspraak met Waterschap Vechtstromen gesprekken gevoerd naar aanleiding van de wens van het Waterschap om JOIN Zaak & Document te koppelen aan drie andere applicaties. De koppelingen worden gerealiseerd door gebruik te maken van de door Doclogic ontwikkelde Data integrator.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: