Doclogic Nieuws

Bureau Architectenregister: JOIN als solide fundering voor het toekennen van de beschermde titel van architect

Bureau Architectenregister is in 1988 ontstaan en beheert het bij wet ingestelde Architectenregister. De Wet op de architectentitel zorgt ervoor dat iemand in Nederland alleen de titel stedenbouwkundige, interieurarchitect, tuin- en landschapsarchitect of architect mag voeren als hij of zij is ingeschreven in het Architectenregister.

Decos Technology Group breidt uit met overname Doclogic

NOORDWIJK - Per 1 oktober 2021 is Doclogic B.V. uit Meppel onderdeel van de Decos Technology Group. Doclogic levert innovatieve oplossingen voor digitaal werken en is een belangrijke reseller van Decos. Het bedrijf is een bekende naam in de zorgbranche, bij onderwijsinstellingen en ZBO’s. De Decos Technology Groep opereert onder andere in Nederland, India, de Nederlandse Antillen en Noord-Amerika en levert naast oplossingen voor informatiemanagement, zoals JOIN en Fixi, software development diensten. Met deze overname wil Decos synergievoordelen bereiken op het gebied van clouddienstverlening en sales en marketing.

Jouw organisatie klaar voor de toekomst met de JOIN ADFS Module

Sinds 1 juli 2020 heeft Decos de ondersteuning van JOIN stopgezet indien klanten gebruik maken van JOIN in combinatie met Internet Explorer. Hiermee volgt Decos het beleid van Microsoft dat inzet op de Edge-browser.

JOIN Klant Contact (JKC) nieuw in het portfolio van Doclogic

Sinds 2001 is Doclogic een vertrouwd adres als implementatie – en sparringpartner voor Digitaal Werken, met DMS/Case Management Systeem Decos JOIN als stevige fundering. Doclogic heeft sinds kort ook het Decos product JOIN Klant Contact (JKC) in het oplossingen portfolio beschikbaar.

De Woningstichting: "Zaakgericht werken is een voortdurend streven"

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: