Doclogic Nieuws

SURF en Decos sluiten samenwerkingsovereenkomst

[fa icon="clock-o"] 23-6-17 13:34 [fa icon="user"] Ralph Groenink

ICT-samenwerkingsorganisatie voor het onderwijs SURF en Decos Information Solutions hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Onderwijsinstellingen kunnen tegen gereduceerd tarief papierloos vergaderen met de cloudoplossing Minute van Decos.

Efficiënter vergaderen voor onderwijsinstellingen

Zo’n 100 hogescholen, universiteiten, MBO’s en UMC’s hebben de mogelijkheid om hun vergaderproces te verbeteren met Minute. Met deze Cloudoplossing kunnen zij efficiënt, gestructureerd en digitaal vergaderingen beheren. De tool is intuïtief en direct te gebruiken voor diverse soorten vergaderingen en overleggen. Denk bijvoorbeeld aan teammeetings, bilateraal overleg en vergaderingen met externen. Decos Minute is uitstekend te gebruiken in combinatie met document management software van Decos JOIN. De applicatie is beschikbaar als een complete webversie voor alle browsers, of als app voor de iPhone en iPad.

Decos Minute met onderwijskorting

Onderwijsinstellingen kunnen via SURFmarket Decos Minute aanschaffen met onderwijskorting. De overeenkomst loopt t/m april 2018.

Meer weten?

Onze klant Novadic-Kentron in de zorgsector werkt met de koppeling tussen Decos JOIN en Minute. Check snel de klantcase voor meer informatie.

New Call-to-action

Ralph Groenink

Written by Ralph Groenink

"Ik houd ervan om mensen te laten genieten van leerzame en creatieve content." Verantwoordelijk voor website, (content)marketing en leadgeneratie.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: