Doclogic Nieuws

Even voorstellen: Patrick Talen

[fa icon="clock-o"] 7-5-18 16:27 [fa icon="user"] Ralph Groenink [fa icon="folder-open'] Doclogic Team, Sales, Patrick Talen

Patrick_Talen

Doclogic heeft de afgelopen jaren op diverse gebieden een flinke groei doorgemaakt en na de uitbreiding van onze Servicedesk in oktober 2017 komt per 7 mei 2018 Patrick Talen het Sales team versterken.

Patrick is 44 jaar oud en heeft ruim 10 jaar bij onze businesspartner Decos Information Solutions gewerkt als project- en accountmanager met als speerpunt integraties. Wij zijn erg blij dat hij het Doclogic team met zijn jarenlange ervaring op het gebied van digitaal werken komt versterken, zodat wij voor u de proactieve sparringpartner rondom projecten digitaal werken kunnen blijven zoals u van ons gewend bent.

Patrick over zichzelf: “Samen met u kijk ik op realistische en eerlijke wijze naar uw ambities in digitaal samenwerken met daarbij een gezonde dosis humor. Ik sta voor het gezamenlijk resultaat, dus graag tot binnenkort”.

Ralph Groenink

Written by Ralph Groenink

"Ik houd ervan om mensen te laten genieten van leerzame en creatieve content." Verantwoordelijk voor website, (content)marketing en leadgeneratie.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: