Doclogic Nieuws

Doclogic lanceert integratie tussen SharePoint en OurMeeting

[fa icon="clock-o"] 23-5-18 9:46 [fa icon="user"] Ralph Groenink [fa icon="folder-open'] Papierloos vergaderen, Integraties, OurMeeting, SharePoint

De eerste klanten maken inmiddels gebruik van de koppeling

Documenten in SharePoint zijn vanaf heden direct te publiceren naar de vergaderapp van OurMeeting. Deze integratie is door Doclogic ontwikkeld op het eigen DataIntegrator-platform. Een klant in de zorg/educatie sector en een gerenommeerde pensioenfonds maken inmiddels gebruik van de koppeling tussen beide systemen.

WERKING VAN DE integratie SHAREPOINT en OURMEETING

Aan documenten in SharePoint kunnen metadata (velden) toegekend worden. Alleen documenten waarvan deze velden zijn ingevuld worden geüpload naar OurMeeting. Vervolgens wordt het document gekoppeld aan de vergadering die voldoet aan de gegevens uit de metadata-velden. Als er nog geen vergadering bestaat met deze gegevens dan wordt deze automatisch aangemaakt.

Ná het wijzigen van de documenteigenschappen van één of meerdere documenten in SharePoint is het document binnen 5 minuten terug te vinden in OurMeeting. Het document is dan terug te vinden bij de vergadering van het overeenkomstige vergadertype en de overeenkomstige datum.

De documenten worden in OurMeeting in de vergadering geplaatst onder het kopje ‘Ongekoppelde Documenten’, waarna het document te koppelen is aan een agendapunt.

> Bekijk hier de overige integraties door Doclogic ontwikkeld

Versie beheer

Het kan natuurlijk voorkomen dat de inhoud van een document wordt gewijzigd dat al naar OurMeeting is geüpload of dat er nog een document wordt geüpload naar dezelfde vergadering. In OurMeeting wordt dit duidelijk gemaakt aan de hand van ‘versienummer’ en ‘added’:

Als de inhoud van een bestand in SharePoint wordt gewijzigd en er een tweede keer wordt gepubliceerd naar OurMeeting dan wordt het versienummer opgehoogd en wordt de tekst ‘Updated’ weergegeven naast het bestand.

Als een bestand nieuw is ten opzichte van de laatste publicatie dan verschijnt de tekst ‘Added’ naast het bestand.

Beheerdocumentatie_SharePoint-OurMeeting


Eerste klanten zijn al live

De eerste klanten maken inmiddels sinds begin april gebruik van deze nieuwe koppeling. Wilt u ook meer informatie over deze koppeling en de technische werking hiervan? Neem dan contact op met Richard Dobbe via 06-11 649 649 of r.dobbe@doclogic.nl.

 

Download ook ons trendrapport 'Papierloos Vergaderen Trends 2018':

New Call-to-action

Ralph Groenink

Written by Ralph Groenink

"Ik houd ervan om mensen te laten genieten van leerzame en creatieve content." Verantwoordelijk voor website, (content)marketing en leadgeneratie.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: