Doclogic Nieuws

Doclogic bezoekt Decos Development Center in India

[fa icon="clock-o"] 8-11-17 18:02 [fa icon="user"] Richard Dobbe [fa icon="folder-open'] Decos JOIN, Decos India, JOIN connect

Doclogic en Decos join forces!

Op 3 oktober 2017 heeft een afvaardiging van Doclogic een werkbezoek gebracht aan Pune, een universiteitsstad waar sinds 2001 het Development Center van Decos Information Solutions gevestigd is. Naast de ontwikkelingen voor haar diverse productlijnen die Decos in Noordwijk uitvoert, wordt in het Software Development Center in India mede invulling gegeven aan de ontwikkeling van diverse software proposities die Decos in portfolio heeft.

Ketenintegratie

Binnen de markt voor informatiebeheer speelt systeemintegratie al jaren een steeds belangrijke rol. Om een einde te maken aan de wildgroei aan koppelingen tussen Decos JOIN en derde informatiesystemen heeft Decos in 2012 een integratieplatform gelanceerd onder de naam Decos Connect. Doclogic heeft de afgelopen jaren enorm veel integraties gebouwd tussen Decos JOIN en derde informatie (bron)systemen.

Decos India - Connect.png

Op uitnodiging van Decos

Doclogic sinds 2001 gecertificeerd Full Service Partner van Decos werken al jarenlang zeer intensief samen. Gezien de grote hoeveelheid gebouwde integraties en koppelingen van de afgelopen jaren besloot het Management van Decos een afvaardiging van Doclogic uit te nodigen voor een aantal gezamenlijke interactieve kennissessies met de ontwikkelaars van het Indiase Decos JOIN team op locatie in Pune.

Constructieve sessies

Het Decos Connect platform vereenvoudigt de integratie tussen het Case Management Systeem Decos JOIN en externe bronsystemen. Hierdoor krijgen deze applicaties via web services eenvoudig en geautoriseerd toegang tot de informatie die is opgeslagen in Decos.

Gedurende 3 uiterst intensieve dagen zijn er diverse wederzijdse presentaties verzorgd gericht op kennisdeling. 

Doclogic in India-1.jpg

Sightseeing

Na China is India het land met de meeste inwoners ter wereld. Er wonen 1,1 miljard mensen. Dat zijn er ruim 200 miljoen minder dan in China, maar dat land is wel ruim drie keer groter en dat maakt India een van de dichtstbevolkte landen ter wereld. Wanneer je zover van huis bent is er uiteraard ook wat tijd voor een impressie van de rijke cultuur die het land bezit.

Richard en Herald.jpg

Richard Dobbe

Written by Richard Dobbe

“Ik bepaal graag samen met u de mogelijkheden die het beste passen bij uw ambities en budget” Salesprofessional verantwoordelijk voor advisering en sales van ons volledige producten- en dienstenportfolio.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: