Doclogic Nieuws

Decos organiseert gratis Masterclass cloud!

[fa icon="clock-o"] 17-5-17 14:26 [fa icon="user"] Richard Dobbe [fa icon="folder-open'] JOIN, Decos, cloud, JOIN Online

Masterclass-Cloud.png

Op donderdag 15 juni organiseren Decos en True, de hostingleverancier Decos, van 13:00 – 17:00 uur een informatieve middag, waarin alles in het teken staat van de Cloud. Tijdens deze middag kom je alles te weten over de Cloud en staat een rondleiding in het servercentrum van True op het programma. Om 13:00 uur is de kick-off bij het kantoor van True.

Klanten van Doclogic zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Het volledige programma wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. 

Locatie (LET OP IS GEWIJZIGD!)
EuNetworks BV,
Paul van Vlissingenstraat 16, Amsterdam
)

LET OP: GELDIG LEGITIMATIE IS VERPLICHT!

Parkeren
Het is gratis parkeren bij True, echter is er beperkte parkeercapaciteit. Als alle parkeerplaatsen in gebruik zijn, kun je parkeren bij Parkeergarage P10 Plaza ArenA, Herikerbergweg 288, 1101 CT Amsterdam-Zuidoost. Deze parkeergarage ligt op loopafstand van het kantoor van True. Route: http://bit.ly/2h9Bafu.

Wil jij alles weten over de Cloud en ben je erg benieuwd naar het servercentrum van True? Wij zien je graag op 15 juni om 13:00 uur bij True.

New Call-to-action

Richard Dobbe

Written by Richard Dobbe

“Ik bepaal graag samen met u de mogelijkheden die het beste passen bij uw ambities en budget” Salesprofessional verantwoordelijk voor advisering en sales van ons volledige producten- en dienstenportfolio.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: