Doclogic Nieuws

Amarant bespaart 2 miljoen vellen papier met papierloos vergaderen

[fa icon="clock-o"] 12-1-16 14:46 [fa icon="user"] Ralph Groenink [fa icon="folder-open'] Papierloos vergaderen

Amarant-bespaart-2-miljoen-vellen-papier-met-papierloos-vergaderen.png

Zorginstelling Amarant Groep heeft met Our Meeting papierloos vergaderen inmiddels twee miljoen vellen papier bespaard. In maart 2015 werd het eerste miljoen al behaald en nu, slechts acht maanden later, is de volgende mijlpaal al bereikt. 

Amarant Groep maakt sinds oktober 2013 gebruik van de papierloos vergaderen app Our Meeting, van leverancier DocWolves en geïmplementeerd door businesspartner Doclogic. Deze vergaderapplicatie voor de iPad wordt binnen Amarant voor diverse vergader categorieën zoals de diverse medezeggenschapsorganen, het Management Overleg, de Ondernemingsraad en Raad van Bestuur gebruikt.

In anderhalf jaar werd het eerste miljoen pagina’s bespaard en daarna werd het tweede miljoen in slechts acht maanden behaald. Wat gelijk staat aan 4010 pakken papier of 240 bomen! “Een besparing van 120 bomen in acht maanden tijd, mooie prestatie voor de hele organisatie”,  zegt Joris van Deudekom, projectleider ICT van de Amarant Groep.

Maar papierloos vergaderen zorgt voor veel meer dan papierbesparing alleen. “Het digitaal en eenvoudig te beheren systeem scheelt een hoop tijd in de voorbereiding en in de uitvoering, want alle vergaderstukken staan netjes geordend bij elkaar op de iPad. Daarnaast besparen we ook veel op printen, enveloppen en portokosten.”

Ralph Groenink

Written by Ralph Groenink

"Ik houd ervan om mensen te laten genieten van leerzame en creatieve content." Verantwoordelijk voor website, (content)marketing en leadgeneratie.

Lists by Topic

see all

Updates per categorie

Bekijk meer

Recente updates

Volg ons ook op: