Digitaal Samenwerken

DIRECT SUPPORT

Doclogic Nieuws

Doclogic lanceert integratie tussen SharePoint en OurMeeting

De eerste klanten maken inmiddels gebruik van de koppeling

Even voorstellen: Patrick Talen

Doclogic heeft de afgelopen jaren op diverse gebieden een flinke groei doorgemaakt en na de uitbreiding van onze Servicedesk in oktober 2017 komt per 7 mei 2018 Patrick Talen het Sales team versterken.

OV-Bureau Groningen Drenthe: 'Gedreven op weg' met digitaal werken

Het OV-bureau Groningen Drenthe ontwikkelt, organiseert en beheert sinds 2005 het openbaar vervoer per bus in de provincies Groningen en Drenthe. Het OV-bureau is een samenwerkingsverband van deze twee provincies en de gemeente Groningen. De vijfentwintig medewerkers hebben als doel om steden en platteland in de twee provincies bereikbaar te houden door openbaar vervoer per bus, en een goed alternatief te bieden voor autogebruik.

Amarant Groep bespaart VIJF miljoen vellen papier met Papierloos Vergaderen!

Zorgorganisatie Amarant Groep heeft sinds het moment dat ze overstapte op digitaal vergaderen, vijf miljoen vellen papier bespaard. In 2017 ging de organisatie de grens van vijf miljoen vellen over. Om die prestatie te onderstrepen lieten implementatiepartner Doclogic en OurMeeting, de vergaderoplossing, een animatiefilm maken waarin zichtbaar wordt hoeveel ‘vijf miljoen velletjes’ eigenlijk is.

Doclogic bezoekt Decos Development Center in India

Doclogic en Decos join forces!

Op 3 oktober 2017 heeft een afvaardiging van Doclogic een werkbezoek gebracht aan Pune, een universiteitsstad waar sinds 2001 het Development Center van Decos Information Solutions gevestigd is. Naast de ontwikkelingen voor haar diverse productlijnen die Decos in Noordwijk uitvoert, wordt in het Software Development Center in India mede invulling gegeven aan de ontwikkeling van diverse software proposities die Decos in portfolio heeft.