Decos Information Solutions, specialist in document- en informatiebeheer oplossingen, heeft de bestaande samenwerking met ICT-dienstverlener Doclogic opnieuw geïntensiveerd. Doclogic is sinds 2001 een gecertificeerde Full Service Partner voor slimme en pragmatische oplossingen rondom Digitaal en Zaakgericht werken met Decos D5. 

Donderdagmiddag 27 maart vind het intercollegiaal Zorg secretaressen overleg plaats in op het kantoor van Decos in Noordwijk, met als thema Het Nieuwe Werken. Gedurende deze middag zullen er zo’n 25 directiesecretaressen van 14 verschillende zorginstellingen worden ontvangen in het volledig papierloze kantoor van leverancier Decos Information Solutions gevestigd op het Noordwijkse Space Businesspark.


In deze wereld van informatie overvloed hebben Decos Information Solutions en Doclogic als missie om organisaties via innovatieve oplossingen en bewezen technologie/best practices zo optimaal mogelijk te ondersteunen in de implementatie van bedrijf kritische processen. Doclogic is als implementatiepartner van Decos al jaren een vertrouwd adres voor hands-on projecten op het gebied van Digitaal Werken en dé partij voor al uw Decos vraagstukken.