Digitaal Samenwerken

DIRECT SUPPORT

Doclogic Nieuws

  Presentatie JOIN Connect Power Integraties beschikbaar

  Op 4 oktober j.l. heeft Decos Information Solutions de 19e Relatiedag verzorgd. Op deze belangrijke dag waarbij nieuwe ontwikkelingen binnen de JOIN suite centraal staan had Doclogic, als meest ervaren Decos integratie - en implementatiepartner wederom een sprekersslot waarin de mogelijkheden van integratie via JOIN Connect centraal stond.

  Expertsessie onderwijs 21 september

  Op 21 september 2016 organiseert Doclogic een expertsessie voor de onderwijsbranche. Het doel van deze sessie is om te komen tot een gezamenlijke ontwikkelagenda voor JOIN.

  DocWolves brengt iPhone app OurMeeting uit

  DocWolves, de ontwikkelaar van de papierloos vergaderapplicatie OurMeeting, heeft een iPhone App van OurMeeting uitgebracht. Een app waar veel OurMeeting gebruikers al naar uit keken. 

  Webinar Bestuurlijke Besluitvorming

  Dinsdag 6 september van 14:00 tot 15:00u heeft Decos een webinar over Bestuurlijke Besluitvorming JOIN Zaak & Document.

  SOVAK digitaliseert vergaderingen

  Medewerkers van SOVAK, een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, zijn gestart met papierloos vergaderen. Doclogic heeft hier onlangs de vergadertool OurMeeting geïmplementeerd. De eerste leden van het management team zijn inmiddels getraind door onze OurMeeting-specialist Willem Lammerts.

  Abonneer op Blog updates