Met de komst van Windows 10 is de vraag of deze gebruikt kan worden met Decos D5 of JOIN en welke versie moet er dan gebruikt worden, de 32-bit of 64-bit? Windows 7, 8 en 10 zijn in twee soorten beschikbaar, 32-bit en 64-bit, maar wat is het verschil?

Woensdag 4 en donderdag 5 maart 2015 waren spannende dagen voor Waterschap Hunze en Aa’s! Op deze dag is de organisatie overgestapt van DecosWeb-Edition naar het vernieuwde JOIN. Doclogic sprak met Geertje Boekholt, applicatiebeheerder Decos bij Waterschap Hunze en Aa’s over deze overgang, de veranderingen en het enthousiasme van de medewerkers over JOIN.

Zorgconcern Amarant Groep heeft praktisch ondernemingsbreed geïnvesteerd in papierloos en digitaal vergaderen. Dat leidde in de eerste plaats tot besparingen, tijdwinst en gebruiksgemak. Maar het concern geeft wel degelijk ook een impuls aan het informatiebeheer. Medewerkers kunnen immers altijd terugvallen op de juiste en meest actuele informatie, wat leidt tot een efficiënter besluitvormingsproces.