Digitaal Samenwerken

DIRECT SUPPORT

Doclogic Nieuws

  SOVAK digitaliseert vergaderingen

  Medewerkers van SOVAK, een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, zijn gestart met papierloos vergaderen. Doclogic heeft hier onlangs de vergadertool OurMeeting geïmplementeerd. De eerste leden van het management team zijn inmiddels getraind door onze OurMeeting-specialist Willem Lammerts.

  Einde ondersteuning op Decos D4/D5

  Met ingang van 1 januari 2017 stopt Decos (en wij dus ook) met de ondersteuning voor Decos D5/D4. De reden hiervoor is dat dit product niet meer marktconform is, niet de laatste beveiligingsupdates heeft en niet meer voldoet aan de juiste standaarden.

  Met de huidige versie van het zaaksysteem / document management systeem, JOIN zet je ook de weg open voor nieuwe oplossingen. JOIN is al geruime tijd (kosteloos) beschikbaar.

  JOIN Zaak & Document Patch 6.0.9 beschikbaar 

  Decos heeft JOIN Zaak & document patch 6.0.9 beschikbaar gesteld. In deze patch zit de opvolger van Decos Direct: JOIN Now en worden diverse issues verholpen.

  Papierloos vergaderen tool OurMeeting Member krijgt opfrisbeurt

  DocWolves, ontwikkelaar van de papierloos vergaderen tool OurMeeting, heeft de online documentenbox voor PC en laptop, OurMeeting Member een flinke opfrisbeurt gegeven. Door deze verandering is de layout weer volledig afgestemt op de onlangs vernieuwde app OurMeeting 2.0.

  Kennissessie: Best Practices Decos JOIN Integraties en demo SEND2 JOIN

  Op 7 april is Doclogic als partner aanwezig op de Regiodag Noord van Decos Information Solutions bij Seats2meet in Groningen. Doclogic draagt met een interessante kennissessie bij in het programma. 

  Abonneer op Blog updates