Digitaal Samenwerken

DIRECT SUPPORT

Doclogic Nieuws

  Expertsessie onderwijs 21 september

  Op 21 september 2016 organiseert Doclogic een expertsessie voor de onderwijsbranche. Het doel van deze sessie is om te komen tot een gezamenlijke ontwikkelagenda voor JOIN.

  DocWolves brengt iPhone app OurMeeting uit

  DocWolves, de ontwikkelaar van de papierloos vergaderapplicatie OurMeeting, heeft een iPhone App van OurMeeting uitgebracht. Een app waar veel OurMeeting gebruikers al naar uit keken. 

  Webinar Bestuurlijke Besluitvorming

  Dinsdag 6 september van 14:00 tot 15:00u heeft Decos een webinar over Bestuurlijke Besluitvorming JOIN Zaak & Document.

  SOVAK digitaliseert vergaderingen

  Medewerkers van SOVAK, een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, zijn gestart met papierloos vergaderen. Doclogic heeft hier onlangs de vergadertool OurMeeting geïmplementeerd. De eerste leden van het management team zijn inmiddels getraind door onze OurMeeting-specialist Willem Lammerts.

  Einde ondersteuning op Decos D4/D5

  Met ingang van 1 januari 2017 stopt Decos (en wij dus ook) met de ondersteuning voor Decos D5/D4. De reden hiervoor is dat dit product niet meer marktconform is, niet de laatste beveiligingsupdates heeft en niet meer voldoet aan de juiste standaarden.

  Met de huidige versie van het zaaksysteem / document management systeem, JOIN zet je ook de weg open voor nieuwe oplossingen. JOIN is al geruime tijd (kosteloos) beschikbaar.

  Abonneer op Blog updates