Doclogic Blog

Gemakkelijk en slim bestanden anonimiseren in JOIN

Sinds 2019 is het mogelijk om vanuit JOIN bestanden te anonimiseren met de softwareoplossing van DataMask. Aan de behoefte voor een slimme oplossing om documenten te anonimiseren kunnen verschillende redenen ten grondslag liggen.

Uitfasering Internet Explorer 11, wat is de impact op JOIN gebruikers?

Microsoft in 2015 aangekondigd dat Internet Explorer 11 de laatste versie zal zijn en heeft toentertijd de Edge-browser als opvolger gelanceerd. Inmiddels heeft Microsoft besloten om per 1 juli 2020 Internet Explorer 11 (IE11) niet meer te ondersteunen, behalve voor belangrijke beveiligingsupdates.

Checklist: In 10 stappen van Decos JOIN On-Premise naar de Microsoft Azure Cloud

Overweeg je om over te stappen naar JOIN in de Microsoft AZURE Cloud, gebruik dan deze checklist om er zeker van te zijn dat je goed voorbereid de overstap kunt maken.

Vier redenen waarom je een Single Sign-On oplossing moet gebruiken

We leven in een wereld waarin alles sneller, makkelijker, efficienter én veiliger moet zijn. Zeker als we het over ónze wereld hebben, die van de digitale oplossingen. Hier volgen innovaties en nieuwe technieken elkaar in een rap tempo op.

NK: Een flexibele organisatie door de focus op de kernactiviteiten

Door de diverse bezuinigingen in zowel de totale zorgsector als ook binnen Novadic-Kentron, de Brabantse instelling voor verslavingszorg, diende er een rationalisatieslag gemaakt te worden van de in huis aanwezige software-oplossingen. Met beperktere middelen en mankracht toch dezelfde servicegraad bieden aan de medewerkers. Dit was de opdracht en tevens de uitdaging.

Vier redenen waarom je JOIN 6.0.11 moet willen hebben

Er is weer een groot aantal nieuwe functies beschikbaar en een aantal daarvan zijn wel heel erg aantrekkelijk. Ze bieden vele nieuwe mogelijkheden voor beheerders en gebruikers om hun werkproces te verbeteren en te versnellen. In deze blog komen de vier belangrijkste aan de orde.

Hoe structureer ik mijn mappen?

Als tiener begon ik mijn administratie bij te houden meteen liep ik er tegen aan… hoe structureer ik mijn mappen? Gaat de jaaropgave in de map "werk" met mijn salarisstroken, of bij de map met gegevens van de belastingdienst?

GRATIS Ebook: Best Practice Scannen in JOIN

Tijdens implementatietrajecten wordt Doclogic met enige regelmatig gevraagd welke scaninstellingen gehanteerd moeten worden voor het opslaan van documenten in JOIN.

Samenwerken met JOIN wordt nog makkelijker met de nieuwe Send2 app!

Je kent het wel: Je bent onderweg en je wilt snel nog even, vlak voor die ene belangrijke afspraak, een e-mailbijlage in Decos JOIN plaatsen? 

Of een ingekomen factuur of poststuk moet in het juiste documentboek in Decos JOIN gezet worden, maar voor de scanner moet je eerst naar de postafdeling lopen. Die twee verdiepingen lager ligt.

Dit is nu verleden tijd met de nieuwe Send2 app van Doclogic. Send2 maakt van jouw iPhone of iPad een mobiele scanner voor Decos JOIN, waardoor samenwerken nóg makkelijker wordt

Recente updates

Volg ons ook op: