Doclogic Blog

de do’s en don’ts van digitaal werken implementaties

Twee maal per jaar organiseert Doclogic een Expertsessie voor klanten uit de Onderwijs en de Zorg branche. Deze expertsessies staan in het teken van de trends op het gebied van digitaal werken en de laatste ontwikkelingen uit de branche. Een van de onderwerpen van de expertsessie op 30  november 2017 was “de do’s en don’ts van digitaal werken implementaties”.

[Checklist] ‘Wat is nodig voor digitaal werken?’

Het nieuwe werken, papierloos werken, digitaal werken, flexwerken… Allemaal termen voor een nieuwe wijze van werken die beter, goedkoper, efficiënter, maar vooral ook leuker moet zijn.

Aangewakkerd door de technologische revolutie van de afgelopen decennia, zou iedere (kennis) organisatie in staat moeten zijn digitaal te kunnen werken.

Hoe structureer ik mijn mappen?

Als tiener begon ik mijn administratie bij te houden meteen liep ik er tegen aan… hoe structureer ik mijn mappen? Gaat de jaaropgave in de map "werk" met mijn salarisstroken, of bij de map met gegevens van de belastingdienst?

Samenwerken met JOIN wordt nog makkelijker met de nieuwe Send2 app!

Je kent het wel: Je bent onderweg en je wilt snel nog even, vlak voor die ene belangrijke afspraak, een e-mailbijlage in Decos JOIN plaatsen? 

Of een ingekomen factuur of poststuk moet in het juiste documentboek in Decos JOIN gezet worden, maar voor de scanner moet je eerst naar de postafdeling lopen. Die twee verdiepingen lager ligt.

Dit is nu verleden tijd met de nieuwe Send2 app van Doclogic. Send2 maakt van jouw iPhone of iPad een mobiele scanner voor Decos JOIN, waardoor samenwerken nóg makkelijker wordt

Recente updates

Volg ons ook op: