Doclogic Blog

NK: Een flexibele organisatie door de focus op de kernactiviteiten

[fa icon="clock-o"] 17-nov-2016 10:47:54 [fa icon="user"] Ralph Groenink [fa icon="folder-open'] JOIN, cloud, JOIN Online, Novadic-Kentron, NK

DSC_0515 - kopie.jpg

Door de diverse bezuinigingen in zowel de totale zorgsector als ook binnen Novadic-Kentron, de Brabantse instelling voor verslavingszorg, diende er een rationalisatieslag gemaakt te worden van de in huis aanwezige software-oplossingen. Met beperktere middelen en mankracht toch dezelfde servicegraad bieden aan de medewerkers. Dit was de opdracht en tevens de uitdaging.


Vanuit het management van NK is er in 2015 opdracht gegeven om onderzoek te doen naar de mogelijkheden van de Cloud. Frans van Alebeek, ICT-manager bij NK: “Wij willen ons meer focussen op onze kernactiviteiten en dat is het verlenen van zorg. Wij zijn namelijk geen IT-bedrijf. Daarom is besloten om de ICT-afdeling in te krimpen en het technisch beheer van onze (bedrijfskritische) applicaties zoveel mogelijk uit te besteden. Hetzelfde geldt voor de applicaties zelf; deze moeten in de Cloud draaien, tenzij het niet anders mogelijk is.”

In de volledige klantcase gaat Frans in op:

  • De gekozen strategie
  • De voortgang van de migratie naar de Cloud
  • De rol van Doclogic in het traject
  • De lessons learned

Meer lezen? Download de volledige klantcase hieronder.

New Call-to-action

 

Ralph Groenink

Written by Ralph Groenink

"Ik houd ervan om mensen te laten genieten van leerzame en creatieve content." Verantwoordelijk voor website, (content)marketing en leadgeneratie.

Recente updates

Volg ons ook op: